director web de 5 stele
puteti sa va inscrieti site-ul absolut gratuit

Acasa > Stiinta si Tehnica > TehnologieDirector Web AdSmarty contine 12234 site-uri repartizate in 151 Categorii


 Telefoane Mobile    
  Telefoane Mobile Blog de IT si telefoane mobile. Noutati din lumea IT si din domeniul telecomunicatiilor; recenzii la marci de renume si detalii despre produse lansate sau in curs de lansare.

 COLUMBIA 94 SERVICE - Comercializare si reparatii    
  COLUMBIA 94 SERVICE - Comercializare si reparatii Prestari sevicii de reparatii masini-unelte Punere in functiune masini-unelte Intretinere masini-unelte Comercializare masini-unelte second-hand masini,unelte, masini unelte,masini-unelte,ghilotine, ghilotine mecanice,ghilotine hidraulice

 Echipamente Tratare Apa, Instalatii Tratare Apa, Statii Dedurizare, Filtrare Purificare Apa    
  Echipamente Tratare Apa,  Instalatii Tratare Apa, Statii Dedurizare, Filtrare Purificare Apa ASCOMI TRADE COMPANY activeaza din anul 1993 in domeniul instalatiilor de tratare a apei, de incalzire, sanitare si aer conditionat. Detine echipamente de tratare apa, instalatii tratare apa, statii de dedurizare, filtre cu nisip cuartos, filtre cu carbun

 Gadgeturi    
  Gadgeturi Blog de prezentare gadgeturi, ciudatenii si alte lucruri utile din domeniul IT care iti pot usura munca si inveseli viata.

 Stiri Tehnologie    
  Stiri Tehnologie Un site unde fiecare luna cumpar reviste IT, Extreme pc,Pc magazin,Chip etc.. si pun articole selectate pe blog !cele mai recente stiri tehnologice, va prezentam cele mai populare reviste ofline pe situl nostru, totul despre mentinerea calculatorului si o

 CRIS Technic    
  CRIS Technic CRIS Technic SHOP, Vanzare echipamente entertainment. Audio indoor, outdoor, Dynacord, Electro-Voice, Microfoane Shure, aparatura de club Pioneer, Technics, plasme Panasonic.

 Descopera    
  Descopera Descopera.org este un portal romanesc despre stiinta, cultura, mistere si istoria religiilor. Sunt adaugate zinlnic articole de echipa noastra de editori. Cel mai ratacit descopera drumuri noi.

 Eco Systems - Economiseste-ti resursele    
  Eco Systems - Economiseste-ti resursele Eco Systems srl Bucuresti este o companie specializata in importul, distributia si instalarea de panouri solare si sisteme de incalzire solara de ultima generatie de provenienta certificata conform normelor europene.

 Holograma3D.ro - Holograma | Videoproiectie | Proiectie video | Teleprezenta    
  Holograma3D.ro -  Holograma | Videoproiectie | Proiectie video | Teleprezenta Holograma3d.ro propune un sistem nou de videoproectie, potrivit pentru conferinte, concerte, expozitii. Holograma este un sistem de proiectie video tridimensionala care reda realist imagini in marime naturala.

 SIA Electric    
  SIA Electric Generatorul eolian este solutia viitorului in obtinerea energiei pe cale eoliana.