director web de 5 stele
puteti sa va inscrieti site-ul absolut gratuit
 Remodelare corporala Craiova    
  Remodelare corporala Craiova Esti o persoana cu o viata? foarte activ?? Gasesti foarte greu timp pentru a face miscare? Programe de remodelare corporal? faimoase in centre precum New York, Paris sau Londra sunt disponibile acum si in Craiova.

 Masaj anticelulitic,mese masaj,salon Bucuresti anticelulitic    
  Masaj anticelulitic,mese masaj,salon Bucuresti anticelulitic Salon de masaj anticelulitic in Bucuresti. Va oferim si mese pliabile de masaj anticelulitic. In Bucuresti predam cursuri de masaj de relaxare, anticelulitic si terapeutic. Salon de masaj, reflexoterapie, electrostimulare si drenaj limfatic.

 Tetrapareza spastica, sindrom down, scleroza multipla-placi    
  Tetrapareza spastica, sindrom down, scleroza multipla-placi In cabinetele noastre din Bucuresti va oferim programe individualizate de recuperare medicala (kinetoterapie si masaj) pentru pacienti diagnosticati cu tetrapareza spastica (flasca), scleroza multipla (scleroza in placi) si copii cu sindromul Down.

 Electrostimulare, drenaj limfatic, tendinita Bucuresti    
  Electrostimulare, drenaj limfatic, tendinita Bucuresti In cabinetele noastre din Bucuresti va oferim programe individualizate de electrostimulare, drenaj limfatic si tratamente pentru tendinita. Programele de electrostimulare alaturi de masaj anticelulitic si drenaj limfatic imbunatatesc circulatia

 Saga Sanatate    
  Saga Sanatate Site oficial SAGA SANATATE, companie care aduce in Romania produsele LYSI, Ulei de peste pur islandez.

 Lipoaspiratie    
  Lipoaspiratie La clinica Aesthetics procesul de eliminare a grasimii nedorite este unul usor si sigur. Nu trebuie sa va mai faceti griji nici macar pentru o secunda in aceasta privinta, Aesthetics este aici pentru dumneavoastra.

 Estetica,chirurgie plastica, blefaroplastie,riduri,abdominoplastie    
  Estetica,chirurgie plastica, blefaroplastie,riduri,abdominoplastie Doctor Ioana Apostolescu medic primar chirurgie plastica si reparatorie,doctor in medicina,activeaza in prezent in cadrul Sectiei de Chirurgie plastica si reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Bucuresti.

 Varice    
  Varice Varice?? Poti uita deja de ele cu oferta de 50% reducere. Clinica Estet Laser este solutia ta.Experienta de peste 7 ani, preturile cele mai bune de pe piata.

 Power Plate    
  Power Plate Produsele Power Plate® fac din antrenamentul pe baza de acceleratie (Acceleration Training™) un lucru la indemana oricui. Antrenamentul se adreseaza cu precadere celor care isi doresc sa-si modeleze intregul corp intr-un timp cat mai scurt, fie acasa, fie

 Medicina Muncii Bucuresti-servicii ieftine si profesioniste    
  Medicina Muncii Bucuresti-servicii ieftine si profesioniste Servicii tip caravana la sedul firmei dvs. Servicii profesioniste de medicina muncii la numai 75 RON/pacient/an!!! Protocolul de lucru presupune esalonarea lunara a serviciilor de medicina a muncii pentru un numar predefinit de angajati ai firmei.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11