director web de 5 stele
puteti sa va inscrieti site-ul absolut gratuit

Acasa > Societate si Religie > OrganizatiiDirector Web AdSmarty contine 12234 site-uri repartizate in 151 Categorii


 Asociatia ProStemCell    
  Asociatia ProStemCell Asociatia ProStemCell :: Adrese de institutii, clinici si spitale de recuperare in tratamentul traumatismelor vertebro-medulare, a bolilor degenerative, noutatile din domeniul celulelor stem, terapii, medicamentatie

 Asociažia Stindard    
  Asociažia Stindard Site-ul Asociatiei STINDARD, Bucuresti, Romania Asociatia Stindard are ca obiective promovarea simbolurilor nationale, sprijinirea cercetarii stiintifice in domeniul istoriei militare, protejarea cimitirelor si operelor comemorative etc.

 Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES    
  Centrul pentru Dezvoltare Socială CEDES Centrul pentru Dezvoltare Sociala CEDES a initiat o cercetare axata pe identificarea unor manifestari discriminatorii in procesul de angajare, cercetare apreciata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

 Editura Perla Suferintei    
  Editura Perla Suferintei Editura de carte crestina - Cuvinte la vreme potrivita Carti cu un mesaj urgent pentru tara noastra Trezire, Biografii, Rugaciune, Diverse; Autori: Martyn Lloyd Jones Leonard Ravenhill John Piper R.A.Torrey Lowell Brueckner John MacArthur

 Centrul Zonal Ecologic Arad - Index    
  Centrul Zonal Ecologic Arad - Index CZEA,Pagina de prezentare Centrul Zonal Ecologic Arad Romania.

 CAR MILENIUL III BOTOSANI - casa de ajutor reciproc    
  CAR MILENIUL III BOTOSANI - casa de ajutor reciproc Casa de Ajutor Reciproc CAR MILENIUL III BOTOSANI acorda imprumuturi rapide in conditii avantajoase si constituie depozite de economii cu dobanzi bune membrilor sai.

 ALIAT: Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor    
  ALIAT: Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor ALIAT este o asociatie non-guvernamentala, non profit, o asociatie de profesionisti in sanatate mintala. Ofera servicii pentru consumatorii de droguri si alcool.

 Asociatia "Mereu pentru Europa"    
  Asociatia "Mereu pentru Europa" Asociatia 'Mereu pentru Europa' este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si apolitica. S-a infiintat in septembrie 2005, la initiativa unui grup de masteranzi si profesori ai programului 'Managementul Proiectelor Europene'.

 PROJECT ON ETHNIC RELATIONS    
  PROJECT ON ETHNIC RELATIONS Centrul Regional PER este o organizatie neguvernamentala avand misiunea de a mentine pacea interetnica in regiune. In prezent deruleaza Campania nationala: Diversitatea - O Sansa in Plus spre viitor care include un concurs pentru elevi si studenti.

 Portalul Revolutiei - totul pentru adevar    
  Portalul Revolutiei - totul pentru adevar Portalul dedicat Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Documente importante, articole scrise de-a lungul vremii, lista eroilor din intreaga tara, forum de discutii pe teme Revolutiei.

1  2