director web de 5 stele
puteti sa va inscrieti site-ul absolut gratuit

Acasa > Educatie si Invatamant
Director Web AdSmarty contine 12234 site-uri repartizate in 151 Categorii


 Carti Audio    
  Carti Audio Carti audio gratuite in format mp3 care se pot asculta online sau se pot descarca pentru o auditie viitoare

 AudioCarti    
  AudioCarti Audio Carti in format mp3 care se pot asculta online, clasicii literaturii romane, inregistari audio de cea mai buna calitate.Opere celebre ale celor mai mari autori romani.

 Tabla interactiva    
  Tabla interactiva Dennet ofera solutii educationale de ultima generatie constand in sisteme de proiectie, table interactive, camere de documente, sisteme de evaluare interactiva, precum si alte materiale didactice moderne.

 Cadouri copii    
  Cadouri copii intra in lumea magica … lasa-ti copilul sa-si faca noi prieteni, care il vor face sa zambeasca si sa capete incredere in propriile forte. numai aici, in lumea magica, il asteapta iepurasul infometat, pisoiul motocel, fetita zglobie lizuca sau alex.

 Copii veseli    
  Copii veseli Copii veseli este un site dedicat parintilor, care, este menit sa ii ajute pe acestia in cresterea copiilor lor.

 De colorat pentru copii educatie prescolari    
  De colorat pentru copii educatie prescolari Pentru copii isteti avem planse fise si desene de colorat cu animale domestice si salbatice, fructe si legume de colorat, alfabet si fise educationale, planse de colorat cu litere dar si poezii ghicitori si alte materiale educationale.

1  2  3  4  5  6