director web de 5 stele
puteti sa va inscrieti site-ul absolut gratuit

Acasa > Educatie si Invatamant
Director Web AdSmarty contine 12234 site-uri repartizate in 151 Categorii


 Citate celebre    
  Citate celebre iti oferim o colectie de peste 3000 de citate celebre,lectura placuta.

 DEX online - Dictionar explicativ al limbii romane    
  DEX online - Dictionar explicativ al limbii romane Dex-online.ro este cel mai complet dictionar explicativ al limbii romane pe internet. Dex cuprinde 24 de dictionare online.

 Inchirieri robe    
  Inchirieri robe Inchiriem robe pentru festivitatile de absolvire. Avem o oferta foarte variata flexibila si preturi foarte accesibile.

 Dictionar limbi straine    
  Dictionar limbi straine Dictionar electronic.ro pune la dispozitia utilizatorului un dictionar rapid Roman-Englez, Englez-Roman, Roman-Italian, Italian-Roman, Roman-Francez, lectii si exercitii de gramatica cat si o serie de teste grila.

 Nume de fete    
  Nume de fete Nu stii ce nume sa alegi pentru copilul tau?Cea mai mare lista de nume de copii in ordine alfabetica fete si baieti, peste 2000 de nume de copii si lista se actualizeaza saptamanal cu nume noi.

 Gradinite particulare si gradinite de stat    
  Gradinite particulare si gradinite de stat Ghidul tau de gradinite particulare si gradinite de stat din Bucuresti, noutati despre ele, evenimente, povesti, poezii si articole sanatate.

 PROEDU Fundatia pentru Invatamant    
  PROEDU Fundatia pentru Invatamant Fundatia Pentru Invatamant (PADO) organizeaza cursuri postliceale pe urmatoarele specializari: asistent medical generalist, asistent de farmacie, agent vamal, asistent de gestiune financiar-contabil, agent turism - ghid, analist programator, etc.

 Noapte Alba    
  Noapte Alba Noapte Albă vă propune incursiuni fascinante, Óntr-o atmosferă Ón care timpul şi spaţiul vibrează tulburător Ón lumina unor autori de excelenţă.

 Forum Profesori Constanta    
  Forum Profesori Constanta Forum profesori Constanta, cursuri pentru profesori, credite profesori,oferte educationale, initiere si utilizare ael, materiale didactice, seminarii SEI, intel-teach, Tatoiu Daniela

 Referate si carti in format electronic    
  Referate si carti in format electronic Referate si carti in format electronic. Referate pentru gimnaziu, liceu, facultate, universitar. E-books. Cel mai modern portal cu referate.

1  2  3  4  5  6