director web de 5 stele
puteti sa va inscrieti site-ul absolut gratuit

Acasa > Educatie si Invatamant > Cursuri si ProiecteDirector Web AdSmarty contine 12234 site-uri repartizate in 151 Categorii


 Junior Club Oaki    
  Junior Club Oaki Junior Club Oaki-loc de joaca si petreceri pentru copii in Brasov, party for kids in Brasov. Va oferim servicii complete pentru petreceri de copii la clubul de copii Oaki, la domiciliul clientului, in scoli, gradinite, hoteluri sau alta locatie.

 Fundatia de Inforenergetica Sf. Ap. Andrei    
  Fundatia de Inforenergetica Sf. Ap. Andrei Cursuri de pregatire si calificare in radiestezie si inforenergetica. Servicii de inforenergetica ( bioenergie stiintifica moderna ) si readiestezie, consultanta

 Balet Studio Giuliana    
  Balet Studio Giuliana Balet Studio GIULIANA CURSURI de BALET pt. incepatori si avansati , toate categoriile de varsta ( 4-40 de ani)

 Interstudia - Centru de Limbi Straine    
  Interstudia - Centru de Limbi Straine Interstudia - Centrul de Limbi Moderne - cursuri de limba engleza, germana, franceza, spaniola, italiana. Traduceri autorizate si servicii de interpretariat de conferinta. Cluj-Napoca, str. Avram Iancu, 19.

 ::Academia Britanica de Afaceri si Comunicare::    
  ::Academia Britanica de Afaceri si Comunicare:: www.AcademiadeAfaceri.ro - Cursuri Online Premium din domeniul afacerilor, comunicarii, limbi straine si IT. Burse de studii - MBA, engleza, comunicare, management.

 ::: Pro - Active ::: - Centrul de pregatire activa -    
  ::: Pro - Active ::: - Centrul de pregatire activa - Oferim programe speciale de training bazate pe metoda comunicativa, adaptate 100 % la nevoile clientilor, de tipul cursurilor de limbi straine, seminariilor, programelor de immersion si al cursurilor speciale de conversatie.

 Educo Training & Consultanta SRL    
  Educo Training & Consultanta SRL Consultanta si training in industria hoteliera. 8 ani de experienta in industria hoteliera. 6 ani de livrare de programe de pregatire si dezvoltare profesionala a angajatilor din hoteluri de 3, 4 si 5 stele atat in tara cat si in strainatate.

 Targul Educational Bucuresti    
  Targul Educational Bucuresti Targul Educational Bucuresti - materiale didactice, soft educational, metode noi de predare

 Referatele OrasuluiTau!    
  Referatele OrasuluiTau! Referate Online - Referate pentru orice nivel si din toate domeniile. Cele mai cautate referate de pe net pot fi vizualizate de tine. Intra sa-ti faci tema!

 Absolute School-Cursuri IT,contabilitate primara/computerizata,inspect    
  Absolute School-Cursuri IT,contabilitate primara/computerizata,inspect Cursuri acreditate la nivel national: web design, PHP MYSQL, operare PC; contabilitate primara, contabilitate computerizata; engleza; inspector resurse umane, inspector protectia muncii; cursuri on-line

1  2  3  4  5  6